arrangementen


 

Caballito de mar is gespecialiseerd in het organiseren van diverse activiteiten en feesten op maat en enkel op aanvraag te reserveren:


Trouwfeesten:

De om nooit te vergeten trouwfeesten worden gespreid over 1 of meerdere dagen waarin iedereen in de watten wordt gelegd. Bruid en bruidegom geven elkaar het ja woord op het strand of plaats naar keuze met overheerlijke cava. Fotograaf, boeket, make up, haar of dj, alles kan geregeld worden naar budget.


Vrijgezellefeesten:

De foto spreekt voor zich...


Golftrips:

Op maat gesneden programma’s naar ieders spelniveau en dagelijks spelen op andere clubs in onze buurt, en dat allemaal binnen een straal van 30 kilometer. Dankzij Caballito de mar kan u genieten van goedkopere greenfees en videocoachings.


Yogaweek:

Zelf doen we dagelijks yoga, diegenen die wensen kunnen altijd bijspringen of een prive les volgen. Daarnaast hebben we ook driemaal per jaar yoga weken met o.a. Nina de Man die ashtanga yoga geeft aan zowel de beginnende als gevordere yogi. Contacteer ons voor meer informatie of data.


Meditatieweek:

Peter Platel zal een week meditatie technieken komen geven, die je leren om correct te ademen en je gedachten beter te focussen om de dingen los te laten die je dwars zitten. Contacteer ons voor meer informatie of data.