caballito de mar : over ons

nieuws
caballito
pers

over caballito de mar


 

Caballito de mar is ideaal gelegen aan de Costa Blanca tussen de heuvelachtige witte dorpjes van Moraira en Benissa, dichtbij de talrijke strandjes en rotsbaaitjes met kleine barretjes en tussen de twee belangrijkste luchthavens Alicante en Valencia. Hier geen hoogbouw maar wel de typisch spaanse stijl die feeriek oogt met de immer blauwe lucht.

Geniet van Spanje's stranden, bergen, kleine dorpjes, hun tradities, watersporten, typische spaanse rommelmarkten en van de cultuursteden Valencia en Alicante.

Als relaxen en het dolce far niente meer je ding zijn dan is caballito de mar het summum van niets doen. Sabrina en Pierre, een jong belgisch koppel, zorgen voor alles zodat ooit nog naar huis gaan zelfs niet op het verlanglijstje staat.

Caballito de mar verbergt een schat aan objecten opgepikt uit al de hoeken van de wereld tijdens het vele reizen. Een mix van aziatische, afrikaanse, europese kunst en religie zijn harmonieus en stijlvol geintegreerd en geven dat extra gevoel van gezelligheid en huiselijkheid dat je zo vaak mist in grote en onpersoonlijke hotels.

Caballito de mar is ideaal om zowel grote als kleine vakanties door te brengen met of zonder kinderen. Twee zwembaden met zicht op zee en een jacuzzi zorgen voor de nodige verfrissing al dan niet met een cocktail in de hand. De talrijke loungebedden, kussens en hangmatten vormen de basis voor het zalige nietsdoen. Ze zijn langsheen het hele domein verspreid in hoekjes en kantjes zodat zelfs wanneer Caballito de mar vol is, je toch het gevoel hebt dat je alleen bent en je privacy en rust verzekerd blijven.

Bekijk hier ons fotoalbum